Забудь

Забудь про мене, як про сон.
Забудь про очi i про руки.
Майнуло щастя,як гормон,
Затихло серце в днi розлуки.

Заснула радiсть i печаль...
Усi надiї стали птахом.
Все понеслось в незнану даль.
Живу тепер пiд новим дахом


Рецензии