Спициалистив ва у рылый

Тут гонды во навал!
Бы й проважатых гарн

Прошывка лопнула у друга!
І шо ты гонды зробыш с хутор ж.
А ны тібі сь піціалістаф,
А ні j ратунку вжэ.

І вот прыjіхав мы од Лідкы.
А ны забувса j ныцом ныц Грыць.
А, хі, чым соты зарадыты ш
Ва в тышы гондэ хрэньськ.

І вот о5 клыч Вовку в Грышы,
Шоб, ну, завіз шо к посылінцы.
Бо, віш, кітаjцы-то как стычы:
Наделалі паделк!

Я вот туда! І вот сюда шэ
Торкнув тут шося разув 20.
А ны фіга тянь-шань не тяне!
Хоть ты забыj фсех ведьм.

І вот мы гонді во счяс сляжу
Од гэтых туркыj ныдоглядных.
Усі ж улад нас проважають:
А чы узев ты сал?
Остатне всэ ныважн.

Ну, j вот кала модэмыj дрэмлым:
А вдруг да шо запашт?..

...ну, яблонь грушку ш дасць


Рецензии