Багатство... укр

Гроші роблять все...
Хіба,здоров'я лиш не купиш,
І старість...Все одно прийде,
Дорогу ій не переступиш.

За нею плентаеться та,
Що нас усіх ляка косою,
Що на землі уже віка
Люд забера безжалісно з собою.

І що тоді?Покажеш ій
Багатства всі своі здобутки?
Лиш розсмішиш-хоч впадь,хоч стій,
Навіщо ій твоі земні прибутки?

Полишиш все,що за життя
Збирав копійка до копійки
І голим підеш в небуття,
Хоч мав грошей би скільки...


28.02.2018.


Рецензии