Свiт з закритими очима

Чи здатні люди, на корисні вчинки?
Чи здатний розум, не вчиняти самосуд?
І взагалі, можливо нам пробачити помилки,
Що залишаються на тілі наче бруд.

Хоча, здається світ з закритими очима,
Нам може показати зовсім інший бік.
Тому, не знизуй кожен раз плечима,
Коли когось по справжньому допік.

Є завжди вибір, досить трішки зачекати,
Достатньо просто, глянути зі сторони.
Усе потрібно десь в собі шукати.
Причина лише там, де сховані вони.

Усе життя, ми вперто щось шукаємо,
Але не всі у змозі, вірний шлях знайти.
І кожен раз, між стежками блукаємо,
У двері вірні, боїмося навіть увійти.


Рецензии