Done

Giving up? — No, warming up.
Hurts as Hell, but I'm highly paid.
Crying here? — From happiness, dear.
Dropping an anvil on my heart
A daily life plot.

Kicked off? — Only forward.
Into the abyss? — In puddle at least.
Pushed heavily? — Slightly and tenderly.
From noone to someone.
I'm done.


Рецензии