Пам ятаю...

Скiльки весен вже минуло, скiльки лiт...
З того часу, як тебе нема...
Осiнь стiльки раз губила листя слiд...
Ось i знову...як тодi...зима...
Знову заметiль...i...знову стужа....
В сердцi рiдних, друзiв знов мороз малюэ...
Саме ту картину...нам знайому дуже...
Знову спогади у головi вирують...
В кожного своi...але про тебе...
Доброго багато ще згадають ...
I молитви знову линуть в небо...
Так багато тих, хто пам'ятаэ...


Рецензии