Плин часу

Тече, як річка, часу плин...
Його не зупинити!
Життя  складається з перлин...
Їх можна полічити.

Воно солодке,  наче мед,
Та з присмаком полину...
А роки все летять вперед,
Не знаючи упину...


Рецензии