Люби i знай свiй рiдний край!

Пізнавши тисячі доріг,
Ти повернешся на поріг,
Де щастям повнилось життя,
Злітали мрії в небеса,
І формувала почуття
Природи дивная краса,
А пісня - линула за край,
Ти все це завжди пам’ятай!

Твої батьки, твої діди
Колись були такі ж як ти.
І кожен з них, мов самоцвіт,
Прикрасив наш чудовий світ.
Щоденна мить твого життя –
То є історія жива.
Свої таланти розвивай
Ти з нами разом заспівай:

Люби і знай свій рідний край
І пам’ять предків зберігай.
Посій Добро - зросте Любов,
І Мир настане в світі знов!
Щоб роквітав наш рідний край
У Всесвіт радість посилай!
Одвічну мудрість в нім черпай!
Люби і знай свій рідний край!!!


Рецензии