Що зi мною трапилось?

Що зі мною трапилось? В серці – дивний щем:
Українські сакури квітнуть під дощем.
Щойно розкрилилися вранішні квітки,
В світанкові шати вбралися гілки,

Як зірвались краплі – зимні і важкі -
Й почали зривати ніжні пелюстки…
І вкриває землю абрикосів квіт –
Ось чому так серце болісно щемить:

Тільки-но розквітне – й тане під дощем
У обіймах квітня, за ясним плечем…


16.04.18


Рецензии