Любить - значит ожидать. Подруге детства

Любовь никогда не спросит,
С сомнением сдвинув бровь:
"Чего это будет стоить?",
Ведь - жертвенная ЛЮБОВЬ.

Любовь уступать готова,
Готова и жизнь отдать,
"Люблю" ведь не просто слово...
Любить - значит ожидать.

Любовь не теряется в прошлом,
Не может исчезнуть в годах.
Любовь, что подарена Богом,
Жить будет в душе всегда!

P.S. Ось і здійснилась твоя мрія, Ань) Ти незабаром станеш мамою, маєш коханого чоловіка, ЩИРО ВІТАЮ ТЕБЕ))
Час так швидко летить і лише недавно ми планували, яку професію здобути і це здавалось найважчим вибором у житті:) ото наївні, правда?) А виявилось, що  в житті набато більше серйозних моментів, коли ти маєш зробити вибір і цей вибір відзеркалиться на усю сторінку твого життя і відповідальність за це несеш тільки ти! Але не буду про зворушливе))
Я дякую тобі за ті шкільні роки, які ми провели за однією партою. Іноді мені не вистачає їх.Ти була гарною подругою для мене на протязі всього дитинства)
Бажаю в твоєму сімейному житті благословінь від Бога.Пам`ятай: Він сильно любить тебе.
Анічка, нехай твоє та Юрине серця завжди будуть наповнені справжньою любов*ю, яка жертовна, яка готова чекати, яка усе прощає, усе переносить, не заздрить, довготерпить, не дратується...:)
Люблю тебе))БУДЬ ЩАСЛИВА!


Рецензии