***

Чомусь, у вікна стука осінь, хоча ще малась буть весна...
Я бачу неба чисту просинь із-за закритого вікна.
Весна! Пробач за смуток серця!
Пробач, що в скронях сивина!
Пробач, й на мене ти не сердся,
Покличем Літо й вип'ємо вина!


Рецензии