Будемо сумувати

Торкаючись напевно в останнє.   
Обіцяємо один одному сумувати, 
І якщо кохати, - синонім до існувати,
То життя у минулому стані.

Якщо зараз ми відпустимо руки, 
То зїдять нас обох пусті вокзали,
Й силуети потяги вже злизали,
Ми тіж самі, та все ж таки інші люди.

Розчинились у часі недомістечок,
Провінційних недоліків недовулиць.
Я твоя венера, ти мій прибулець,
Ми навіки з тобою, без суперечок.


Рецензии