Цiкавi уроки

Увесь я увага.
Читаю завдання.
В лапках я помножив,
наразі складання…
Виконую вправи
я арифметичні.
…Лунять паралельно
рядки поетичні…
Година наступна -
година для мови.
А там і про вірші
вестимем розмови…
Освітні у школі
ми чинимо кроки.
Веселі перерви!..
Цікаві уроки!..

Квітень 2018


Рецензии