ПОРТ

               У дощовий весняный день
               Прийшла я на причал.
               Колысь,в далек! вже роки,
               Тут батько працював.
      
               Я батька бачила зр!дка,
               Та майже раз один,
      

               Та маю до Дн!пра любов
               Саме таку,як в!н .
       
               Тут хвил!  с!ро-син!
               ! хмари понад ним.
               Пливуть в!ки,не зм!ниться
               Дорога в р!дний д!м    !
   
               Коли мене не стане вже,
               Приходьте,д!ти, в порт .
               З душ! вс! зморшки змиете,
               В!дчуете комфорт !      
   
               ! хороше,! затишно 
               Вам стане на душ!
               Змал!ються неправдоньки ,         
               Що люди завдали !      
    
    
    18.04.18г     Запорожье  порт Ленина


Рецензии