Цемра навiсла...

Цемра навісла
і адусюль чую:
варожыя боты
нішчаць і пляжаць
ускрэслую Рунь
з непрыхаванай
ахвотай.
Толькі адзінага
ім не зрабіць:
Велічны Дух Абаронцаў
не скатаваць,не стрымаць,
не забіць.
Велічны ён,як сонца!


Рецензии