Шлях до себе

Шлях до себе – довгий: по байраках,
Без підказок і дорожніх знаків, -
То розвилка, то якесь провалля,
То нора в країну Задзеркалля.

Потяги, авто, аероплани,
Карти, схеми, вірогідні плани,
Візи, заборони та «грінкарти»,
Сумніви-спіткачки «а чи варто?»

Підтюпцем, галопом, по-пластунськи,
То - дивацьки, то, як всі, - по-лю;дськи.
А насправді - все було за рогом.
Вчасно не побачилось нічого.


Рецензии