Свiт за партою -песня-мальчики-

За однією партою
удвох я з тим дівчам…
На мене гляне - вірю я,
дивак, її очам.
Готовий я сказитися
без них на вихідних.
Сумую не дитячо я -
біда мені без них.

Приспів:
Така ось дружба сталася.
Таке-то щось нове.
Всміхається дівча мені.
Не ходить - а пливе…
Я їй «привіт!..» вітаюся -
вона мені «привіт!..»
У школі замінила ця
нам парта цілий світ…

Дива -  я зачарований,
то не моя вина.
Одна тепер думок моїх
володарка вона.
Чар-митями за дружбою
мені минають дні.
Було недавно снилася
розумниця мені…

Приспів.

Квітень 2018


Рецензии