Ахьмаде Ахмаду на чеченском языке

Ахь ма де

Ахьмаде

Къамел,

Нагахь санна,

Дашал деза дош

Долуш и дацахь,

Нохчийн къомах лозуш,

Детталуш, кийрахь дог  хьан дацахь,

Къа меле дерзош,

Нохчийн къам ц1адерзош,

Нохчийн къонахчу стеган

къамел и дацахь,

Къамел

Ахьмаде

Ма де ахь.


Рецензии