Украина в Европе

Україно наша ненько,
Ти завжди в неволі.
Побула єдиной,суверенной,
а тепер в Європі.

Що чекає тебе, люба?
Про це ніхто не знає,
Але ми вірим -
Буде усе добре.

Для цього всім
потрібні зміни:
Зміни влади політичной,
Зміни людства всього.

Україно незламанна
І стійка, і люба!
Не забрати всі богатства
Від нашого роду.

Україно наша ненько
Ти найкраща в світі!
Бо потрібна
Ти усьому світу.

Мила наша,
Незабутня ненько!
Де ти будеш?
Ти звикаєш швидко ,
І розквітнеш наче квітка!
Наша люба ненько!!!


Рецензии