Метелик...

Метелик завмер, як притихла примара.
Навіяні сни на крилі нам приніс…
Раніше до лампи їх безліч літало…
Тепер же, метеликам мало завіс!

Чекайте метелика, він бо – на щастя!
На те, щоб душа захиталась у сні…
Шукайте метелика. Навіть нещастя
Не стане приладдям в майбутньому дні…

Цікаві метелики… Навіть в коханні
Вони, наче янгол примхливих доріг…
Прозорі метелики – майже зітхання!
Знаходьте метеликів в душах своїх!


Рецензии