листи

просто нотатки

декілька слів на папері
що змінюють Всесвіт
принаймні твій сектор

надбання
віків тих де
"сперш було Слово"
силу мало

каламом папірус

що зберігають екрани ?
скляні тіні
померехтять й розтануть

луна в етері


Рецензии