Знову

Знову весняний вітер напинає мої вітрила,
Знову пилок квітковий ніжить моє гілля...
Щось відчайдушно прекрасне, що я щойно в тобі відкрила,
Приборкує хижу вдачу гонористого корабля.

Невже „Міццебілль” крилата
Знов знайшла, кому слугувати?


11.04.18


Рецензии