Т буква

Т
Айста, шоналтена –
Мо тудо, вик палена:
Шордо огыл, а тукан,
Лиеш чылт трло тусан.
Пешак йонгыдо корган -
Шинчаш вер уло йочалан.
Эсогыл «меран-влакат»
Тудын ден каяш точат.
(Троллейбус)

Кечыгут мала,
Йудвошт мутлана.
Ял пелен чонешта -
Кас йолешкым лудыкта.
(Тумна)


Рецензии