Сьогодн1 сн1г л1ниво танув

 
Сьогодні сніг ліниво танув
І ніби зовсім не спішив,
Збивався сіро-білим брудом
Зимі ще місце залишив.

Блакиттю небо лило радість
Крізь візерунки білих хмар.
І голуб маючи зухвалість
Все до голубки приставав.

І відчувалось, ледь помітно,
Що у людей нові думки,
Усі чекають - неодмінно,
Ось-ось народяться бруньки...


Рецензии