10

Ні, я не знаю, скільки днів мені
Відведено прожить на цій землі;
Не знаю дня і місяця того,
Коли мій дух покине се чоло!

Але я бачу чітко свою путь,
Вона мені говорить: "Сильним будь!,
Пройдуть літа і зміниться земля,
Нехай незмінно будуть ці слова:

Кому вдалося дух свій зберегти
Від слабкості,роспусти, марноти,
Той силу неба, розуму й вогню
Своєю зробить і візьме мету!

Адже щодня гартуючи свій дух
Ти завоюєш їхнє сердце й слух!"


Рецензии