Та це ж любов!

               
І промінь, наче блискавкою, вмить
У серці спалахнув вогнем пекучим 
Та це ж Любов!  Так лиш вона горить
І очі розкриває всім незрячим.

Чому ж її не вмієм шанувати?
Чому ж не пестимо її, не бережемо?
Хто дав її,— той може і забрати...
І ми з холодним серцем далі йдемо...


Рецензии