Чому все так...

***
Чому все так,
А не інак.
Бо так мабуть захоче Бог.
Ми всі, щомиті робим крок.
І віддаєм  усім свій борг.
І це все лиш базарний торг.
Ми винні всім,
А нам ніхто.
І це закон.
Ми мабуть самі винні.
І сонце, й квіти, і вода,
До нас у душу заглядають,
І усміхаються, вітають.
А ми лиш лаємось, клянем,
Кидаєм зло, ножі і бритви.
Це життя.
Все так, все так,
І не інак.
Усе життя.
11.04.2018р.


Рецензии