жулдыз

аспандагы жарык жулдыз жаркылда
тамырдагы ыстык каным буркылда
бакытымсын мен сени суйип отем
боламыз бирге жаным не болса да
туган жерим сагындым сени жаным
симайды гой тамырга ыстык каным
жыламаймын  мен артык бакыттымын
журегимде саган деген сезимим
мунайганда озинди ансаганда
 жанымнын ыстык жырын жырлаганда
ойлап сени измирим бакыттымын
баска калаларды мен унатсам да


Рецензии