29. Песня. Знов прийшла квiтучая весна!

Знов прийшла квітучая весна,
Сонце усміхається привітно
І земля повсюди розцвіла,
Запашним рожево-білим цвітом       
    І шепоче вітер у садах,
    Про любов Творця розповідає
    І так гарно у наших краях,
    Свою пісню соловей співає!

           2
Стежкою весняною пройдусь
І від щастя серденько аж мліє,
На красу Господню надивлюсь,
А душа сміється і радіє!       
    Дякую, мій Боже, за любов
    І за те, що дав благословіння!
    Хай лунає пісня Тобі знов
    За Твоє чудове все творіння!

//////////ПРОІГРАШ////////////////

           3
Все творіння, Господи, Твоє,
Живиться Твоєю добротою
І радіє серденько моє,
Що і я також живу Тобою!         
    Сповнена земля Твоїх чудес
    Та я знаю буде земля нова
    І душою лину до небес,
    Де буде весна сама чудова!

         10.04.18.


Рецензии
весна цветов в лучах тепла
то солнце жизнь дает любя
прогреет души нам и им
и всё вокруг поёт в Любви
иди в Любовь дитя Любви
живи Весной чтоб в Лете быть...Вечном Лете Вечной жизни с нашим Господом

Слава-Блудный Сын   12.04.2018 18:35     Заявить о нарушении
Благодарю сердечно!
Желаю вам весны теплой и нежной
и купаться в лучах любви Божией!

Ганна Горбатюк   12.04.2018 21:52   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.