Мама цiлувала...

Мама цiлувала
Донечку солодку,
Нiжно обiймала
Рученята тонкi.

До серця притуляла
Крихiтку маленьку, –
Ти ж моя дитино,
Ти ж моя рiдненька!

Цiлувала мама
Любого синочка,
Дружньо пригощала
Тiстечка шматочком.

Пригощала стравою
З посмiшки та ласки, –
Ти же мiй курчавий,
Ти ж з моєї Казки!

Мама цiлувала
Дiточок рiдненьких,
Серцем мiркувала
Майбутнє їх гарненьке!

           16.03.2018 г.


Рецензии