Абмыты дажджом...

Абмыты дажджом
бы сьлязьмі,стаіш,
задуменны мой горад.
Чаго ты чакаеш?
Вазьмі
душу маю на далонях.
Бяры яе ўсю-не шкадуй.
Я сёньня,я сёньня такая.
Мне хочацца ветру і куль:
самоты,журботы,адчаю.


Рецензии