Няхай грымне...

Няхай грымне навальніца
на ўсё навакольле!
Сьвятло з цемрай
будзе біцца
ў гэтае надвор'е.
Залівень няхай шалее,
ды маланкі блішчуць!
Хто дрыжыць-не ацалее,
хай ад страху сьвішчыць,
бо з-пад гневу Пярунога
нішто не ўратуе
тых,хто,быццам,
сама бога,
яго не шануе.


Рецензии