LAJM Sv. Kaledos

Mokykla vel papuosta,
Jaukiausiu svenciu troksta;
Vel sniegas krenta, soka
Sventu Kaledu proga.

Nuliudo Stonkus** sone -
Neklauso jo "balkone"!
Susalo srautas nakti,
Nei zodzio neistarti.

Petrauskas*** pyksta, blasko -
Blogai padetas taskas!
Kaledu seniui raso,
Sveikatos, laimes praso.

O Dubra**** laiskus skaio:
AtIdziai, tiksliai, geitai.
Ji Litvinas***** pagavo
Ir rastai nukeliavo...

Mes - "LAJM seima" laiminga,
Dziaugsminga ir tvarkinga!
Mums sniegas skrenda, soka
Naujuju metu proga!
2016.12.14, Klaipeda

#Стихотворение на литовском языке

*LAJM - Lietuvos Aukstoji Jureivystes mokykla (Клайпедское мореходное училище)

**Stonkus, Vladas - lektorius, laivo teorijos ir laivo sandaros destytojas

***Petrauskas Rimvydas - VKP (vyr. kapitono padejejas), lektorius, navigacijos ir locijos destytojas

****Dubra Vytautas - Navigacijos katedros vedejas, docentas, fizikos magistras, Lietuvos Respublikos aplinkos inzinerijos ir krastotvarkos mokslu daktaras.

*****Litvinas Steponas - kapitonas, lektorius, kroviniu ir pavojingu kroviniu destytojas


Рецензии