Я не журюся

Я не журюся, бо життева стежка
Біжить, несе мене в нові світи,
А світла мрія - сонячна мережка
Гука мені: " Лети, лети, лети!"

Ногами на землі, та синь торкаю,
Бо крила підіймають і несуть.
Про Віру, про Любов пісні співаю.
Вони мого життя найвища суть.

Вже не дратують кучугури снігу
І не скляніє серце за вікном,
Бо пролісками почуття крізь кригу
Зоріють вже віршованим рядком.


Рецензии