Сiм я

Жінок у мене – повна хата:
Донька, невістка, два онуки,
Тому лиш норов супостата
До них протягне хтиві руки.
Сім’я – святе – оце найперше
І головне моєї днини, -
Воно важке та і не найлегше
Любов’ю батька до дитини.


Рецензии