Менi ти хочеш показати...

Мені ти хочеш показати
Великий дар свого ума:
В моїх віршах, щоб так сказати,
І поетичності катма,
Що там набір одних сентенцій,
Та в’язанка холодних слів,
Ні смакоти, ні пряних спецій,
Ні теплих губ, ні чорних брів?
Ну, що ж, валяй, я буду знати
Яка у розуму є стать…
Читати навчаться примати
Та чи зуміють вже писать.


Рецензии