А я пишу так, як умiю...

А я пишу так, як умію,
Як пишеться, як бачу світ.
Коли від захвату німію,
Коли душа іде в політ, -

Тоді слова із почуттями,
Мов річки в березневі дні,
Не стискуються берегами
І зайві бакенів вогні.


Рецензии