Ганьба укр. 2000г

У цей скрутний для Украіни час
Усі тепер подалися до Бога
І ті, хто в мерсі розважає дога
І ті, хто лічить копійки на квас!

Скажена черга в храм „святий” до Бога
Несуть усі усе, що в кого є
Віками сюди вибита дорога
Та чом - то сердце не тремтить моє

Хіба ж то Бог який бажає жертви
Хіба ж то Бог якщо в нього нема
Той Бог хто воскрішає з мертвих
Той Бог хто всім дає дарма

Хреста всі носять золотого
Нехай хоч відповідь мені дадуть
Коли сліпий веде сліпого
Чи разом в яму упадуть?!

А я один прямую до Голгофи
Свій тяжкий „хрест” до Бога я несу
Там вистраждані вирівняю строфи
І людство від занепаду спасу!


Рецензии