Вин вил хьухь зал

 Вин вил хьухь зал , хуькведа зун
Ваз , салам лугьуз
Вуна зунни хуьх вин рик1е
Гьа за хьиз , гьар къуз.

Вин вил хьухь зал , серин къузни
Марф къвадай къати.
Кьежейт1ани хуькведа
Вин , патав кваз тади.

Анжах вил хьухь гуьзлемиша
Хуьквезвай рехъ зун
Лувар акатнава зак мад
Акваз к1анз , къе вун.

Зал вил хьухь вин , лугьумир на
Амач ваз кьарай.
Зун хуькведа , акъудиз вин
Сефилвал хурай!


Рецензии