Я стану на крило

Купаються в калюжі голуби.
Лиш вчора білим, білим все було.
Ти, доле, не сніжи, мене люби,
Журбою не срібли моє чоло.

Я з голубами стану на крило
І туркотітиму. Не треба слів,
Бо серце про усе розповіло
І хто почув, то певно зрозумів.


Рецензии