Знову не пишеться...

…Не пишеться знову. Вже вкотре… Нема
в душі землетрусу, потопу, вулкана!
В думках домінує смачна шаурма,
споживши яку я пізнаю нірвану.
Це, може, мій ангел в якийсь магазин
повіявся й кинув мене у недолі?!
Тому я, мов дурень, вже кілька годин
просидів даремно, бо ж аркуші – голі!
Незаймані, білі, неначе сніги
на схилах підступних гори Аннапурни.
Я геть безпорадний. Духовні борги
свиню так підклали мені некультурно…

02.10.2011 – 06.04.2018


Рецензии