Самае лепшае месца

Кожны дзень я гляджу ў вочы
Найлепшаму ў краі месцу.
Прыгажосць гэтай казачнай ночы
Аддаю я з павагаю Брэсту!

Аддаю я з пашанаю сэрца
І дарую агеньчык душы,
Хай адчыніцца думак дзверца,
Мае словы ты, Брэст, запішы!

Занатуй іх сваім моцным сэнсам
І пусці іх па свеце лятаць,
Хай адклікнуцца ў людскіх сэрцах,
Узрушаць усіх, зіхацяць.

Колькі светлых і добрых імгненняў,
Падарыў для нас горад Брэст,
Гэта месца для нашых натхненняў,
Гэта месца для лепшых сустрэч.

Кожны дзень я гляджу ў вочы
Прыгажэйшаму ў краі месцу.
Мае думкі ўдзень і ў ночы
Аддаю я з павагаю Брэсту!


Рецензии
Частенько бывал я в Бресте в своё время. Успехов Вам и счастья!

Михаил Крупенькин   15.05.2018 16:55     Заявить о нарушении