Дощичок раптовий

Дощичок раптовий, що від нього не сховатись,
Ніжними пір’їнками пестить все довкруж.
Ніби і негода – втім, цілюща радість:
Навіть без потоків, навіть без калюж.

Дощичок приємний, ніби дружній погляд,
Налетів зненацька й промайнув притьмом,
А легенький вітер й досі в’ється поряд –
Сушить краплі-слізки лагідним крилом.


03.04.18


Рецензии