Голий король

Мов на хиткому кораблі,
ми стоїмо посеред ночі,
немов французькі королі,
що драпонути з дому хочуть.
Та інші ми від королів,
бо з дому нікуди тікати,
а в далечінь, якби й хотів,
не забереш своєї хати.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Мені торочать, я – король
у незалежнім нашім колі,
але свою я знаю роль –
якщо король, то тільки голий.


Рецензии