Вальс

Перший бал на весні
Я пригадаю знову
Як співав, ти мені
Пісню ніжну чудову.

Наче в казці ожило,
Рук  дбайливих твоє тепло
Вальс зворушливих очей
Повний зал гостей.

Вальс кружляв у танці нас 
Сум із радістю водночас
Перший бал і перший вальс
звучать в мені весь час.

Дзеркала в бурштині
Захват мій відбивають.
Хтось співав на зорі
Рідний дім залишая.

Тільки ти,тільки я   
Бал шкільний нас єднає.


Рецензии