Нуль друге, нуль четверте...

Нарешті розговівсь квітневий дощ,
Тепер заряде до "єврейських кучок".               
Туман сховавсь наляканий у кручах,
Слоями в молоці вершкових товщ.

На вишнях горобці, немов грудки`,
Як з осені не збите вітром листя.
Доща краплин мов сипеться намисто,
З море'ля сучкуватої руки.               

По римбі не змовкає, стукотить,               
Немов гуртом клюють пшоно курчата.
Погода тисне квітень у лещата,
І лише не здаються їй...коти.

02.04.2018р.

морЕля - абрикос.

В.Масагор.


Рецензии
Браво. Мої оплески стоячи Вам. З пов.

Игорь Ярин   22.06.2018 16:37     Заявить о нарушении
Дякую щиро!!!:) З добром!!!

Валерий Масагор   22.06.2018 16:42   Заявить о нарушении