16. Пошук

На схилах гір слідів ти не лишаєш,
Мов сон, пройшла по них.
Осінніми стежинами блукаю
Між кленів молодих.
Ступаєш легко, ніби дика сарна.
Як бранець, я іду.
На обрії загусло небо хмарне…
Коли ж тебе знайду?

Липень 1995


Рецензии