3. Вона

Я бачу, ти до гір не звик
І мабуть, заблукав.
Спинись, самотній мандрівник,
Це ж вечір вже настав.

Куди ти підеш сам вночі,
Забув про урвищ дим?
Не хочеш говорить - мовчи,
Та гостем будь моїм.

Чим на холодній спать землі
У заростях хвощу,
Переночуєш у теплі,
І чаєм пригощу.

І звідки взявся ти такий,
Напевне, звіддалік?
Якийсь похмурий і шорсткий,
Чудний ти чоловік!

У нас такий прегарний край,
А ти спішиш - куди?
А втім, заходь, не забувай,
Радітиму завжди.

Серпень 1995


Рецензии
хозяин добрый - мир Любви
ведь знает таины он ночи
не пустит путника он в ночь
пробудит утром чтобы шёл...
благодари дитя Христа
не зря сказала ты слова...из этих строк

Слава-Блудный Сын   20.05.2018 18:08     Заявить о нарушении
Спасибо, Слава))

Надия Медведовская   20.05.2018 22:13   Заявить о нарушении