Авылда тон

Авылда т;н…
Шул тиклем тын,
Сулыш алмый йоклый авылым...
Еракта кабыналар утлар,
К;кт; ;емелди йолдызлар,
Бу д;ньяда син ;;м мин бар!

Авылда тар,
Илл;р к;р;се бар,
Безне; ;ле яшьн;р чагыбыз.
К;з кысалар безг; йолдызлар,
Урап уза безне болытлар,
Бу д;ньяда бары син ;;м мин бар!

Авылда кал,
Сине; монда бар:
Эше;, гаил;, дуслар, м;рт;б;
С;негез йолдызлар,
Елагыз болытлар,
Без б;генн;н бары тик дуслар!

#

Авылда сал,
Ой-кура, мал-утар.
Уйлыйм сине бары кичл;рен.
Й;р;гем т;ренд;,
Б;генн;н – м;;гег;
Мин сакларымын сине; исеме;

Мин к;т;рмен, ; син килм;ссе;

*****


Рецензии