КАВА

Що за звичай у панів,
Пити каву… без штанів?
На терасі п’ють, не в хаті,
І як водиться, в халаті.

Ну а їхні господині
-Аж мороз біжить по спині,
Вранці навіть п’ють вино,
І звичайно… в кімоно.

Не поп’єш вина ти пані,
Як чортма в кишені «мані».
І не бути нам панами,
Доки пан керує  нами.

Обійдусь без кави вранці,
-Як оті американці.
Взявши сала шмат в долоні,
П’ю коктейль… на самогоні


Рецензии